Ξεκινώντας το 1967 και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά την DEXIΟN ΕΛΛΑΣ στο χώρο των ραφιών και των μεταλλικών κατασκευών, έχουμε την κατάλληλη και απαιτούμενη πείρα στο χώρο που λέγεται ράφια, εξοπλισμός καταστημάτων και συστήματα αποθήκευσης γενικότερα.

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Metalsistem εδώ και αρκετά  χρόνια, μας τιμά ιδιαίτερα, και μας κάνει να βάζουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Η Metalsistem είναι κυρίαρχη εταιρεία στο χώρο των συστημάτων αποθήκευσης και εξοπλισμού καταστημάτων παγκοσμίως.

Αξιοποιώντας την εμπειρία μας και ακολουθώντας πάντα τα όσα ορίζουν οι κανόνες και οι διεθνής νόρμες, σας παρουσιάζουμε πρωτότυπες, λειτουργικές και πάντα εφαρμόσιμες σχεδιαστικές προτάσεις που δημιουργούμε για εσάς με την βοήθεια σύγχρονων σχεδιαστικών εφαρμογών.

Κατάλληλος εξοπλισμός μέσα από μια τεράστια ποικιλία υλικών, μας παρέχεται κάθε φορά για να εξοπλίσουμε το χώρο σας.Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα αποθήκευσης και χωροδιάταξης, με υπεύθυνη τοποθέτηση και ολοκληρωμένο service για όλα τα προϊόντα μας.

Εισάγωντας απευθείας τα προϊοντα του ομίλου Metalsistem στην Ελλάδα, έχουμε πάντα αρκετό stock για να καλύψουμε ακόμη και τα πιο απαιτητικά έργα.

Η εταιρεία μας εδρεύει στο Άργος καλύπτοντας περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα σε στεγασμένους ιδιόκτητους χώρους εξοπλισμένους με σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους. Λειτουργεί επίσης μεγάλο κατάστημα Cash & Carry με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, υποστηριζόμενο από  κατάλληλη έκθεση εφαρμογών.
Έχοντας υλικά σε διαρκή παρακαταθήκη είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε, όπου και αν βρίσκεστε, σε χρόνο ρεκόρ και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.