ΠΑΤΑΡΙΑ & ΡΑΦΟΠΑΤΑΡΑ

Ελαφρού & βαρέως τύπου κατασκευές με διαδρόμους. 

Με τις σειρές Super 123 καθώς & Unirack, είναι δυνατή η κατασκευή ραφοπαταρων με 1, 2, η περισσότερα επίπεδα.Η χρήση τους είναι κατάλληλη τόσο για εμπορικές όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές, εκεί που χρειαζόμαστε μέγιστη κάλυψη του διαθέσιμου ύψους.Με την σειρά Super 456 λειτουργούμε ανάλογα σε έργα με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε φορτία και πολυπλοκότητα. 

Αυτές οι λύσεις με τα υλικά της METALSISTEM, ( για την δημιουργία διαδρόμων δύο ή τριών επιπέδων ανάμεσα στις παράλληλες σειρές ραφιών ) γίνονται από πλήρως πιστοποιημένα εξαρτήματα. Κάθε σύστημα μετά τη συναρμολόγησή του, παραμένει πλήρως παραμετροποιήσιμο και επεκτάσιμο.

Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προφίλ της METALSISTEM, μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε κάθε έργο και απαίτηση με μια εντελώς μοναδική φιλοσοφία. Βελτιστοποιούμε την δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων σας, παρέχοντας ταυτόχρονα άριστη εργονομία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 

  • Μετακίνηση ραφιών κατά βήμα 33 mm.
  • Αναλλοίωτη όψη με την πάροδο του χρόνου, χάρη στη χρήση γαλβανισμένου χάλυβα.
  • Όλα τα επιμέρους στοιχεία παράγονται από πιστοποιημένο 3.1 δομικό χάλυβα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ10204.
  • Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση.
  • Όλες οι εγκαταστάσεις μπορούν να επεκταθούν ή να τροποποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
  • Εξαιρετικά προφίλ και δοκίδες ικανά να φτάνουν έως και 7 μέτρα σε ανοιχτά διαστήματα.
  • Διαθεσιμότητα μιας ευρείας γκάμας τυποποιημένων εξαρτημάτων.

Πάρτε μια προσφορά για μία απλή σύνθεση ραφιών ή ένα ραφοπάταρο σε ελάχιστο χρόνο.

Εμείς εισάγουμε και διανέμουμε όλα τα υλικά METALSISTEM, διαθέτοντας πάντα μόνιμο stock για να καλύψουμε σε χρόνο ρεκόρ τις ανάγκες σας.

Περισσότερες εικόνες από έργα με ραφοπάταρα μπορείτε να δείτε εδώ: